Usluge

USLUGE

ŠTO RADIMO?

Kreiranje pića naša je strast. To je kompleksan proces koji iz nas izvlači najjače emocije, ponekad frustraciju, no češće zadovoljstvo i ponos. U gotovo 40 godina rada doživjeli smo i uspone i padove, a  priče o našem putu i iskustvu rado dijelimo sa svima koji nas posjete i pritom nerijetko ostanu iznenađeni ambijentom kojeg smo stvorili.

DESTILERIJA

U Sobi od Stilla, smješteni u udobne fotelje, družit ćemo se u nevjerojatno ugodnoj atmosferi koju stvara toplina i brujanje destilacijskog aparata. Dok čekamo da poteknu prve kapi plemenitog destilata, razgovarat ćemo o proizvodnom procesu, ponekim specifičnostima i zanimljivostima koje smo naučili s vremenom i mnoštvom dogodovština koje su nam obilježile život i urezale se u pamćenje.

Kušaonica Alati Od Stila Nimco

KUŠAONICA

Ako ste pak u veselom i brojnijem društvu, organizirat ćemo kušanje naših raznovrsnih proizvoda u prostoru modernog bara, pripremiti interesantan koktel i provesti zajedničko vrijeme u neobaveznom ćaskanju o svemu što vas zanima u našim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Ukoliko želite da za vaše društvo organiziramo personaliziranu posjetu ili želite da za vašu tvrtku izradimo gin po recepturi koju ste osmislili sami ili u suradnji s našim majstorom destilerom, javite nam se na info@dalmatino.com

VJENČANJA I POSEBNI DOGAĐAJI

Ukoliko organizirate događanje za veći broj ljudi i potrebne su vam znatne količine pića, pomoći ćemo vam savjetom, preporukom, povoljnim cijenama i mogućnošću povrata neiskorištenih količina. Ako vam je potrebno minimalno 20 litara pića za vaše događanje, obratite nam se na prodaja@dalmatino.com kako bi za vas kreirali posebnu ponudu.